Коли

25 Червень, 2019 09:30

Де

Записатися роздрукувати

Семінар-практикум «Розробка, впровадження та підтримка дієвості систем управління безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000) на харчових підприємствах. Проведення вутрішнього аудиту на відповідність ISO19011»

iso-22000-haccp-672x372.png.pagespeed.ce.ZVMXttcHW8

Науково-методичний центр добровільної сертифікації CERTEX та Центр бізнес-освіти Київської ТПП в рамках Німецько-українського партнерського проекту KVP Ukraine запрошує фахівців  підприємств харчової галузі на семінар-практикум «РОЗРОБКА, ВПРОВАДЖЕННЯ ТА ПІДТРИМКА ДІЄВОСТІ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР, ISO 22000) НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ. ПРОВЕДЕННЯ ВУТРІШНЬОГО АУДИТУ НА ВІДПОВІДНІСТЬ ISO19011»що відбудеться 25-26 червня 2019 року в аудиторії 703 Київської ТПП за адресою: вул. Б.Хмельницького, 55.

Запрошений експерт: Олексієнко Наталія Миколаївна-провідний аудитор HACCP, ISO 22000, 9001, FSSC 22000, технічний експерт з питань безпеки харчових продуктів.

Цільова група семінару: керівники підприємств харчової галузі, фахівці  відділу якості та безпечності харчових продуктів та відділу технічного контролю, зав. виробництвом, начальники лабораторій, керівники групи HACCP,  технологи.

Учасники семінару  дізнаються та отримають практичні поради щодо:

–  системи HACCP  та її застосування;

– загальних принципів гігієни харчової продукції: відносно процесів, споруд і обладнання,  засобів для персоналу, контроля за виробничими процесами, виконання санітарно-профілактичних заходів та ін.;

– проведення аналізу ризиків та правильного виявлення критичних точок в роботі підприємства;

– опису кінцевого продукту, побудови блок-схеми технологічного процесу;

– розробки та впровадження плану HACCP та реалізації кроків системи HACCP;

– техніки проходження аудитів, аудиторських перевірок.

Організаційний внесок за  участь у дводенному семінарі становить 600 грн.  з врахуванням ПДВ.

По закінченні семінару учасники отримають сертифікати.

Програма семінару та заявка на участь знаходяться в прикріплених файлах.

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/wWb2bXz2VgBGkyoG9

Контактна особа: Заступник начальника науково-методичного центру СЕRTEX Грабаренко Наталія Володимирівна, тел. 096 224-85-97, e-mail: grabarenko@kcci.org.ua

Інформаційна довідка.

Згідно Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2019 року всі підприємства харчового профілю (включаючи малий та середній бізнес),  повинні  впровадити систему HACCP.

Слід зазначити , що законодавчо встановлена відповідальність за порушення норм закону з впровадження системи HACCP  на підприємствах харчового профілю, що тягне за собою отримання штрафних санкцій від 23 000 до 100 000 грн. або зупинення роботи потужностей.

Реєстрація

Членство в Київській ТПП да

Кількість учасників

Коли

Червень 25, 2019 9:30

Де

До семінару залишилося

Днів
Годин
Хвилин

Корпоративні тренінги

Карл Йозеф Доез

Тренінги Карла Йозефа Доеза для підприємств Київського регіону

Відомий німецький тренер і коуч д-р Карл Йозеф Доез проведе корпоративні тренінги для підприємств Київського регіону. Основна частина витрат фінансується Німеччиною. Центр бізнес-освіти Київської ТПП пропонує вашій компанії використати цей шанс та зробити заявку на тренінг в інтересах розвитку вашого бізнесу на основі європейського досвіду.

Детальніше

Наші партнери

  • giz
  • spkr_logo_ihk
  • 2014_logo_55_IHK
  • Экспорт в ЕС
  • ses
  • jci
  • ink
  • euro